facebook

Services til både store og små virksomheder

Hjemmesider

Vi laver hjemmesider alt efter dit behov og ønske. De fleste ønsker at deres hjemmeside laves i Wordpress, men vi udvikler også i Joomla, eller koderne dem selv fra bunden med et grafisk design ned til mindste detajle.

Vedligeholdelse, opdatering, hosting kan vi også klare, så hele ansvaret ikke ligger hos dig efter release af projektet. Vi vedligeholder og opdatere uden for din åbningstider så dine besøgene ikke bliver påvirket i dagstimerne.

Tryksager

Igennem årene har vi leveret mange forskellige tryksager såsom visitkort, brochure, flyers & magasiner. Vi udarbejder et grafisk design af din tryksag, som sendes til tryk efter 3 korrekturgang med kunden.

Vi arbejder i Adobe pakken, og alt fremsendes i PDF form & ved brug af pre-flight der sikre at alle tryksager leveres i højeste kvalitet. Som kunde skal du blot sende os content på mail, eller vi kan lave det for dig.

Cloud hosting

Vi hoster mange hjemmesider, og det er vigtigt for os at vi har adgang til hele serveren, derfor driver Gabemedia egen server og opsætning, som sikre vi kan holde det hele optimeret og hurtigt.

Cloudhosting er fremtidens server løsning, hvilket gør din hjemmeside tilgængeligt, uden at den besøgende skal vente på at forbindelsen sendes igennem flere lande. Vi bruger flere datacentre i hele verdenen.

Vedligeholdelse

Undgå et ustabilt website, der bliver langsom, og usikkert over tid. Stortset næsten hver uge kommer der nye opdateringer til Wordpress, plugin, temaer mm. Lad os sørge for at din hjemmeside eller webshop spiller.

Vi opdaterer uden for dine åbningstider, så dine besøgende ikke bliver berørt at kommende ændringer. Alt er inkl løsningen såsom backup, malware fjernelse, genskabelse, child-theme, optimeringer.

Kontakt Gabemedia idag, og lad os holde et møde omkring dit næste projekt og ønske!